enda

David Frankel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skønheden i alting 2016 Instruktion U/Spillefilm
One Chance 2013 Instruktion U/Spillefilm
Hope Springs 2012 Instruktion U/Spillefilm
Marley & me 2009 Instruktion U/Spillefilm
Band of Brothers 2007 Instruktion Tv-serie
The Devil Wears Prada 2006 Instruktion U/Spillefilm
Kærlighedens rapsodi 1995 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.