enda

David Garfield

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The goodbye bird 1993 Klip U/Spillefilm
Karate Kid II 1986 Klip U/Spillefilm
Den anden mand 1984 Klip U/Spillefilm
Rent bluff 1983 Klip U/Spillefilm
De udvalgte 1981 Klip U/Spillefilm
Superhelt på slap linie 1980 Klip U/Spillefilm
Ansigtet på muren 1978 Klippeassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.