enda

David Garmark

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blodbrødre 2013 Johnny DK/Kort fiktion
Tomgang 2013 Roland Tv-serie
Half Past Original 2012 Deadman #1 Tv-serie
10 timer til Paradis 2012 Bryllupsgæst DK/Spillefilm
I Frodes hoved 2010 Overjeg DK/Kort fiktion
TeddyBoy 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Antigape 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dagene imellem 2006 Bjarke DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Betjent Tv-serie
Thunderman 2004 Bølle #1 DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.