enda

David Giler

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Prometheus 2012 Producer U/Spillefilm
Aliens vs. Predator 2 2008 Producer U/Spillefilm
Alien vs. Predator 2004 Producer U/Spillefilm
Iceman 2002 Manus, Producer U/Spillefilm
Alien - genopstandelsen 1997 Producer U/Spillefilm
Alien 3 1992 Manus, Producer U/Spillefilm
Kærlighed og tømmermænd 1985 Manus U/Spillefilm
Manøvre med døden 1981 Manus, Producer U/Spillefilm
Alien - den 8. passager 1979 Produktion, Manuskript U/Spillefilm
At stjæle er en ærlig sag 1976 Manus U/Spillefilm
Mysteriet om ridderfalken 1975 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Sidste vidne 1974 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.