enda

David Gropman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Familien 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Life of Pi 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Date Night 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Doubt 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Taking Woodstock 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Old dogs 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hairspray 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Little children 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
En ny dag i livet 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Casanova 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Human Stain 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Shipping News 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Chocolat 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Center Stage 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Æblemostreglementet 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sandhedens time 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Civil Action 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
En skønne dag 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Marvin's Room 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Åndenød 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kærlighedens dal 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hvem er fuldkommen? 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mus og mænd 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Once around - svigersøn uden lige 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sidste udvej 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
James Dean længe leve 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.