enda

David Hirschfelder

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Railway Man 2013 Komponist U/Spillefilm
Legenden om vogterne - Uglerne fra Ga'hoole 2010 Musik U/Spillefilm
Sanctum 2010 Musik U/Spillefilm
Australia 2008 Musik U/Spillefilm
Aquamarine 2006 Musik U/Spillefilm
Hanging Up 2000 Musik U/Spillefilm
Elizabeth 1998 Musik U/Spillefilm
Shine 1996 Musik U/Spillefilm
Strictly Ballroom - De forbudte trin 1992 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.