enda

David Hohnen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Flâneur II - Dandy 1995 Stemme DK/Eksperimentalfilm
The Misfits - 30 Years of Fluxus 1993 Stemme DK/Dokumentarfilm
Flâneur 1993 Kommentarer DK/Eksperimentalfilm
The Building of the Trans-Iranian Railway 1976 Engelsk version DK/Dokumentarfilm
100.000 stumper vikingeskibe 1972 Engelsk speak, Oversættelse (engelsk) DK/Dokumentarfilm
Også i dag 1971 Speaker DK/Dokumentarfilm
Hændeligt uheld 1971 Engelsk dialog DK/Spillefilm
Hurra for os - ! 1963 Speaker, engelsk version DK/Dokumentarfilm
Storby i støbeske 1963 Engelsk speak DK/Dokumentarfilm
Enden på legen 1960 Engelsk version DK/Dokumentarfilm
Gribedyret 1957 Engelsk speaker DK/Kort fiktion
Danmarks konge 1957 Engelsk version DK/Dokumentarfilm
Vand fra Eufrat 1956 Engelsk version DK/Dokumentarfilm
B & W Alpha 1956 Engelsk version DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.