enda

David Holmes

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Diana 2013 Musik U/Spillefilm
Haywire 2011 Musik U/Spillefilm
Hunger 2008 Musik U/Spillefilm
Ocean's 13 2007 Musik U/Spillefilm
Ocean's Twelve 2004 Musik U/Spillefilm
Analyze That 2002 Musik U/Spillefilm
Ocean's Eleven 2001 Musik U/Spillefilm
Buffalo Soldiers 2001 Musik U/Spillefilm
Den fredløse - eventyret om Robin Hood 1969 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.