enda

David Kirschner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Peter Pedal 2006 Produktion U/Spillefilm
Miss Potter 2006 Produktion U/Spillefilm
Titan A.E. 2000 Producer U/Spillefilm
Bride of Chucky 1998 Produktion U/Spillefilm
Bøgernes herre 1994 Manus, Producer U/Spillefilm
Hokus pokus 1993 Producer U/Spillefilm
Barneleg 1988 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.