enda

David Kitay

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Because I said so 2007 Musik U/Spillefilm
Date movie 2006 Musik U/Spillefilm
The ice harvest 2005 Musik U/Spillefilm
American high 2004 Musik U/Spillefilm
Bad Santa 2003 Musik U/Spillefilm
Ghost World 2001 Musik U/Spillefilm
Scary Movie 2000 Musik U/Spillefilm
Dude, Where's My Car? 2000 Musik U/Spillefilm
Tomcats 2000 Musik U/Spillefilm
Clueless 1995 Musik U/Spillefilm
Det er os der snakker 1990 Musik U/Spillefilm
Det er mig der snakker 1989 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.