enda

David Koepp

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mortdecai 2015 Instruktion U/Spillefilm
Jack Ryan: Shadow Recruit 2014 Manus U/Spillefilm
Premium Rush - Ride Like Hell 2012 Instruktion
Premium Rush 2012 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Men in Black 3 2012 Manus U/Spillefilm
Engle og dæmoner 2009 Manus U/Spillefilm
Indiana Jones og krystalkraniets kongerige 2008 Manus U/Spillefilm
Zathura - et eventyr i rummet 2006 Manus U/Spillefilm
War of the Worlds 2005 Manus U/Spillefilm
Secret Window 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Panic Room 2002 Manus, Produktion U/Spillefilm
Spider-Man 2002 Manus U/Spillefilm
Snake eyes 1998 Manus U/Spillefilm
The Lost World: Jurassic Park 1997 Manus U/Spillefilm
The trigger effect 1996 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mission: Impossible 1996 Manus U/Spillefilm
Før deadline 1994 Manus U/Spillefilm
The Shadow 1994 Manus U/Spillefilm
Jurassic Park 1993 Manus U/Spillefilm
Fanget af fortiden 1993 Manus U/Spillefilm
Døden klæ'r hende 1992 Manus U/Spillefilm
Toy soldiers 1991 Manus U/Spillefilm
Ingen udvej 1990 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.