enda

David L. Snyder

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
The One 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Soldier 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Frit fald 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Demolition Man 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Super Mario Bros. 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hold fingrene fra Katie 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Op og bestå, drenge! 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det vilde vagtværn 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Back to school 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Time busters 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pee Wee's big adventure 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pigen i rødt 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kapløb med månen 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Redningsaktion Starflight 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.