enda

David Lean

(1908 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vejen til Indien 1984 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Doktor Zhivago 1965 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Lawrence of Arabia 1962 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Broen over floden Kwai 1957 Instruktion U/Spillefilm
Oliver Twist 1948 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Stjålne timer 1948 Instruktion U/Spillefilm
Havet er vor skæbne 1945 Instruktion U/Spillefilm
Det korte møde 1945 Instruktion U/Spillefilm
En af vores maskiner savnes 1945 Klip U/Spillefilm
Major Barbara 1941 Instruktion, Klip U/Spillefilm
49. breddegrad 1941 Klip U/Spillefilm
Fransk uden tårer 1939 Klip U/Spillefilm
Pygmalion 1938 Klip U/Spillefilm
As You Like It 1936 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.