enda

David Lynch

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Twin Peaks 2017 Instruktion Tv-serie
Harry Dean Stanton: Partly fiction 2012 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Inland Empire 2007 Instruktion, Manus, Klip, Producer U/Spillefilm
Mulholland Drive 2001 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Straight Story 1999 Instruktion U/Spillefilm
Lost Highway 1996 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Twin Peaks - Laura Palmers sidste dage 1992 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Vilde hjerter 1990 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Cowboy and the Frenchman 1988 Instruktion U/Kort fiktion
Blue Velvet 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dune - ørkenplaneten 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Elefantmanden 1980 Instruktion U/Spillefilm
Eraserhead 1978 Instruktion, Manus, Klip, Produktionsdesign, Producer U/Spillefilm
The Amputee 1974 Instruktion, Medvirkende U/Kort fiktion
The Grandmother 1970 Instruktion U/Kort fiktion
The Alphabet 1968 Instruktion U/Kort fiktion
Six Men Getting Sick 1966 Instruktion, Producer U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.