enda

David Mamet

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kuppet 2001 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hannibal 2001 Manus U/Spillefilm
State and Main 2000 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Edge - rivalerne 1997 Manus U/Spillefilm
Når halen logrer med hunden 1997 Manus U/Spillefilm
Vanya on 42nd Street 1994 Manus U/Spillefilm
Hoffa 1992 Manus U/Spillefilm
Sælger til salg 1992 Manus U/Spillefilm
Vi er ikke engle 1989 Manus U/Spillefilm
Alt kan ske 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Forført 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
De uovervindelige 1987 Manus U/Spillefilm
Dommen 1982 Manus U/Spillefilm
Postbudet ringer altid to gange 1981 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.