enda

David Nicksay

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Be Cool 2005 Produktion U/Spillefilm
Agent Cody Banks 2: Destination London 2004 Producer U/Spillefilm
Blondinens hævn 2 2003 Produktion U/Spillefilm
Agent Cody Banks 2003 Producer U/Spillefilm
AntiTrust 2001 Producer U/Spillefilm
Ghosts 1997 Producer U/Kort fiktion
Robin Hood - den fredløse 1991 Executive producer U/Spillefilm
Mig og min kvinde 1986 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.