enda

David O. Russell

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Accidental Love 2015 Instruktion U/Spillefilm
American Hustle 2013 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Silver Linings Playbook 2012 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Fighter 2010 Instruktion U/Spillefilm
I Heart Huckabees 2004 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Three Kings 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Flirting with disaster 1996 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.