enda

David Rawlins

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Alene i byen 1994 Klip U/Spillefilm
Politiskolen 4 1987 Klip U/Spillefilm
Back to school 1986 Klip U/Spillefilm
Piger på sjov 1985 Klip U/Spillefilm
Firestarter 1984 Klip U/Spillefilm
Den blodige weekend 1983 Klip U/Spillefilm
Kinasyndromet 1979 Klip U/Spillefilm
Disco-feber 1977 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.