enda

David Rosenbloom

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Out of the Furnace 2013 Klip U/Spillefilm
Ritualet 2011 Klip U/Spillefilm
Immortals 2011 Klip U/Spillefilm
All Good Things 2010 Klipper U/Spillefilm
Untraceable 2008 Klip U/Spillefilm
Fracture 2007 Klip U/Spillefilm
The Break-Up 2006 Klip U/Spillefilm
The Recruit 2003 Klip U/Spillefilm
Hart's War 2002 Klip U/Spillefilm
Livsfarlig frekvens 2000 Klip U/Spillefilm
Gi' det videre 2000 Klip U/Spillefilm
The Insider 1999 Klip U/Spillefilm
Deep Impact 1998 Klip U/Spillefilm
The Peacemaker 1997 Klip U/Spillefilm
Primal Fear 1996 Klip U/Spillefilm
Fresh horses 1988 Klip U/Spillefilm
Bestseller 1987 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.