enda

David S. Goyer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Man of Steel 2013 Manus U/Spillefilm
Ghost rider 2 2012 Manus U/Spillefilm
The Unborn 2009 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jumper 2008 Manus U/Spillefilm
Batman Begins 2005 Manus U/Spillefilm
Blade - Trinity 2004 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Blade II 2002 Manus U/Spillefilm
Blade - the daywalker 1998 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.