enda

David Sakurai

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
X 2016 Kung Fu Gangster DK/Kort fiktion
Undercover 2016 Stuntassistent DK/Spillefilm
Dark Samurai 2014 Medvirkende DK/Spillefilm
Echoes of a Ronin 2014 Shin, Manus, Produktion DK/Kort fiktion
Europamestrene 2013 Medvirkende Tv-serie
Detektiverne 2013 Sony Kazu DK/Spillefilm
Ud af mørket 2012 Instruktion, Johnny, Manus, Produktion DK/Spillefilm
Hitman: Absolution 2012 Stemme Spil
Emma 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Skavengers 2012 Lufthavnssikkerhed DK/Spillefilm
Supernatural Tales 2012 Bastian DK/Spillefilm
The Last Demon Slayer 2011 Jiro, Kampscener DK/Spillefilm
Wasteland Tales 2010 Instruktion, Medvirkende, Producer, Manuskript DK/Spillefilm
Tony Venganza 2010 Shiba DK/Spillefilm
Tour de Force 2010 Hiru, Kampscener DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Stunts DK/Spillefilm
No Right Turn 2009 Waiter DK/Spillefilm
Skyggen af tvivl 2006 Løbende mand #2 DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.