enda

David Sebastian Buus

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Stranger Within 2013 Komponist DK/Spillefilm
Jerusalem, min elskede 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Pagten 2003 Musik DK/Kort fiktion
Belas dukkehus 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
Den guddommelige brugsanvisning 2002 Musik DK/Dokumentarfilm
Blod og håb 2001 Musik DK/Dokumentarfilm
Blind Date 1999 Komponist DK/Kort fiktion
Rejsen til Amerika 1986 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.