enda

David Shire

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Zodiac 2007 Musik U/Spillefilm
Paris trout 1991 Musik U/Spillefilm
Eksperiment i terror 1988 Musik U/Spillefilm
Backfire 1987 Musik U/Spillefilm
Nr. 5 lever 1986 Musik U/Spillefilm
2010 - den anden rumrejse 1984 Musik U/Spillefilm
Max Dugan gør livet lettere 1983 Musik U/Spillefilm
Far på færde 1981 Musik U/Spillefilm
Norma Rae 1979 Musik U/Spillefilm
Old boyfriends 1978 Musik U/Spillefilm
Brændemærket 1977 Musik U/Spillefilm
Forbrydelse betaler sig 1976 Musik U/Spillefilm
Alle præsidentens mænd 1976 Musik U/Spillefilm
Lynaktion Entebbe 1976 Musik Tv-film
Farvel, min elskede 1975 Musik U/Spillefilm
Ta' livet a' kællingen 1975 Musik U/Spillefilm
Hindenburg 1975 Musik U/Spillefilm
Aflytningen 1974 Musik U/Spillefilm
Fræk som fanden 1973 Musik U/Spillefilm
Sømmet i bund 1971 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.