enda

David Strathairn

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Louder Than Bombs 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Lincoln 2012 William Seward U/Spillefilm
Hemingway & Gellhorn 2012 Medvirkende Tv-film
The uninvited 2009 Steven U/Spillefilm
Fracture 2007 Joe Lobruto U/Spillefilm
The Bourne Ultimatum 2007 Noah Vosen U/Spillefilm
Good Night, and Good Luck. 2005 Edward R. Murrow U/Spillefilm
The river wild 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.