enda

David Tattersall

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Paranoia 2013 Foto U/Spillefilm
Journey to The Mysterious Island 2012 Foto U/Spillefilm
Gulliver's travels 2010 Foto U/Spillefilm
Speed racer 2008 Foto U/Spillefilm
The Day the Earth Stood Still 2008 Foto U/Spillefilm
Next 2007 Foto U/Spillefilm
xXx2 - The Next Level 2005 Foto U/Spillefilm
Star wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn 2005 Foto U/Spillefilm
The Matador 2005 Foto U/Spillefilm
Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life 2003 Foto U/Spillefilm
Star wars: Episode II - Klonernes angreb 2002 Foto U/Spillefilm
Die Another Day 2002 Foto U/Spillefilm
Vertical Limit 2000 Foto U/Spillefilm
Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende 1999 Foto U/Spillefilm
Den grønne mil 1999 Foto U/Spillefilm
Soldier 1998 Foto U/Spillefilm
Con Air 1997 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.