enda

David Thewlis

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Anomalisa 2015 Stemme U/Spillefilm
Regression 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Lady 2011 Michael Aris U/Spillefilm
Mr. Nice 2010 Jim McCann U/Spillefilm
Basic instinct 2 2006 Detective Roy Washburn U/Spillefilm
Syv år i Tibet 1997 Peter Aufschnaiter U/Spillefilm
Dragonheart 1996 Einon U/Spillefilm
Kongen og elskerinden - og hendes mand! 1995 John Pearce U/Spillefilm
Naked 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.