enda

David Wasco

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Seven Psychopaths 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rampart 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Inglourious Basterds 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Stop-loss 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Freedomland 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Collateral 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kill Bill - Vol. 2 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kill Bill - Volume 1 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Royal Tenenbaums 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kuppet 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bounce 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Touch 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
She's so lovely 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jackie Brown 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pulp Fiction 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Håndlangerne 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.