enda

David Watkin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The med Mussolini 1999 Foto U/Spillefilm
Obsession 1997 Foto U/Spillefilm
Night Falls on Manhattan 1997 Foto U/Spillefilm
Lommepenge 1994 Foto U/Spillefilm
Used people 1992 Foto U/Spillefilm
Kærlighed på kredit 1991 Foto U/Spillefilm
Memphis Belle 1990 Foto U/Spillefilm
Hamlet 1990 Foto U/Spillefilm
Dobbeltspil 1988 Foto U/Spillefilm
En god mor 1988 Foto U/Spillefilm
Lunefulde måne 1987 Foto U/Spillefilm
Mit Afrika 1985 Foto U/Spillefilm
Hvide nætter 1985 Foto U/Spillefilm
Hotel New Hampshire 1984 Foto U/Spillefilm
Yentl 1983 Foto U/Spillefilm
Endless love 1981 Foto U/Spillefilm
Viljen til sejr 1981 Foto U/Spillefilm
Krig og kærlighed 1979 Foto U/Spillefilm
Da Havana røg cigaren 1979 Foto U/Spillefilm
Robin Hood og Marian 1976 Foto U/Spillefilm
De tre musketerer 1973 Foto U/Spillefilm
Djævlene 1971 Foto U/Spillefilm
Boy Friend 1971 Foto U/Spillefilm
Punkt 22 1970 Foto U/Spillefilm
The Charge of the Light Brigade 1968 Foto U/Spillefilm
Help! 1965 Fotograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.