enda

David Zucker

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Scary Movie 5 2013 Manus, Producer U/Spillefilm
Superhero movie 2008 Producer U/Spillefilm
Scary movie 4 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Scary Movie 4 Extended Version 2005 Instruktion
Scary Movie 3 2003 Instruktion U/Spillefilm
My Boss's Daughter 2003 Instruktion U/Spillefilm
Phone Booth 2002 Produktion U/Spillefilm
Baseketball 1998 Instruktion
Høj skoleføring 1996 Manus, Producer U/Spillefilm
Kærlighedens dal 1995 Producer U/Spillefilm
Høj pistolføring 33 1/3 - den ultimative fornærmelse 1994 Manus, Producer U/Spillefilm
Høj pistolføring 2 1/2 1991 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Høj pistolføring 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hvem snører hvem? 1986 Instruktion U/Spillefilm
Top secret! 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Police Squad! 1982 Instruktion Tv-dokumentar
Højt at flyve 1980 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.