enda

Dawn Addams

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den sorte tulipan 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Dr. Mabuses 1000 øjne 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Dukkebørn og diamanter 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Den tavse fjende 1958 Medvirkende U/Spillefilm
En konge i New York 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Sengen 1954 "Le divorce" U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.