enda

Dean Devlin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Geostorm 2017 Instruktion U/Spillefilm
Final call 2004 Producer U/Spillefilm
Eight Legged Freaks - Kæmpeedderkopperne angriber 2002 Produktion U/Spillefilm
The Patriot 2000 Produktion U/Spillefilm
Godzilla 1998 Manus, Producer U/Spillefilm
Independence Day 1996 Manus, Producer U/Spillefilm
Stargate 1994 Manus, Producer U/Spillefilm
Universal Soldier 1992 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.