enda

Dean Georgaris

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Crazies 2010 Producer U/Spillefilm
Til jackpot os skiller 2008 Producer U/Spillefilm
Tristan & Isolde 2006 Manus U/Spillefilm
The Manchurian candidate 2004 Manus U/Spillefilm
Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life 2003 Manus U/Spillefilm
Paycheck 2003 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.