enda

Dean Martin

(1917 – 1995)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Airport - vinger af ild 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Matt Helm og den forsinkede lyddæmper 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Robin og de 7 Hood'er 1964 Little John U/Spillefilm
Fire for Texas 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Ada 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Bells are ringing 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Elleve i Las Vegas 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Rio Bravo 1959 Medvirkende U/Spillefilm
De kom løbende 1958 Medvirkende U/Spillefilm
De unge løver 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Vi ta'r til Hollywood 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Af vejen, drenge! 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.