enda

Dean Semler

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Maleficent 2014 Foto U/Spillefilm
Tilbage i ringen 2013 Foto U/Spillefilm
Date Night 2010 Foto U/Spillefilm
2012 2009 Foto U/Spillefilm
Get smart 2008 Foto U/Spillefilm
Appaloosa 2008 Foto U/Spillefilm
Jeg erklærer jer nu for Chuck og Larry 2007 Foto U/Spillefilm
Just My Luck 2006 Foto U/Spillefilm
Click 2006 Foto U/Spillefilm
Apocalypto 2006 Foto U/Spillefilm
The longest yard 2005 Foto U/Spillefilm
Bruce den almægtige 2003 Foto U/Spillefilm
D-Tox 2002 Foto U/Spillefilm
We Were Soldiers 2002 Foto U/Spillefilm
XXX 2002 Foto U/Spillefilm
Heartbreakers 2001 Foto U/Spillefilm
Nutty Professor II: Familien Klump 2000 Foto U/Spillefilm
The Bone Collector 1999 Foto U/Spillefilm
Firestorm 1998 Instruktion U/Spillefilm
Waterworld 1995 Foto U/Spillefilm
Den sidste actionhelt 1993 Foto U/Spillefilm
De tre musketerer 1993 Foto U/Spillefilm
Super Mario Bros. 1993 Foto U/Spillefilm
Herretur 1991 Foto U/Spillefilm
Young Guns 2 1990 Foto U/Spillefilm
Danser med ulve 1990 Foto U/Spillefilm
Impulse 1990 Foto U/Spillefilm
Young Guns 1988 Foto U/Spillefilm
Cocktail 1988 Foto U/Spillefilm
Farewell to the King 1988 Foto U/Spillefilm
Døden ombord 1988 Foto U/Spillefilm
Hund og mand imellem 1988 Foto U/Spillefilm
Mad Max i tordenkuplen 1985 Foto U/Spillefilm
Razorback - en mand søger hævn 1984 Foto U/Spillefilm
Mad Max 2 1981 Foto U/Spillefilm
Lad ballonen gå 1976 Foto
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.