enda

Debbie Reynolds

(1932 – 2016)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Charlotte spinder en ende 1972 Stemme U/Spillefilm
Det er skønt 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Mary, Mary 1963 Medvirkende U/Spillefilm
The Pleasure of his Company 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Heksekedlen 1960 Peggy U/Spillefilm
The Mating Game 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Lysthuset 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Det ville glæde 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Susan sov her 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Syng i sol og regn 1952 Kathy Selden U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.