enda

Deborah Kerr

(1921 – 2007)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den indiske have 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Ordnede forhold 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Huset på klippen 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Fanget i natten 1964 Medvirkende U/Spillefilm
De uskyldige 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Separate Tables 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Nonnen og marineren 1957 Medvirkende U/Spillefilm
An Affair to Remember 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Kongen og jeg 1956 Medvirkende U/Spillefilm
The End of the Affair 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Herfra til evigheden 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Quo vadis 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Sorte lilje 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Duellen 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.