enda

Debra Hill

(1950 – 2005)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
World Trade Center 2006 Produktion U/Spillefilm
The fog 2005 Produktion U/Spillefilm
Fisher King 1991 Producer U/Spillefilm
En vild nat i byen 1987 Producer U/Spillefilm
Højt på strå 1986 Produktion U/Spillefilm
Dead zone 1983 Producer U/Spillefilm
Maskernes nat 2 1982 Manus, Produktion U/Spillefilm
Flugtaktion New York 1981 Produktion, Producent U/Spillefilm
Tågen 1980 Manus, Produktion U/Spillefilm
Maskernes nat 1978 Manus, Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.