enda

Debra Neil-Fisher

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tømmermænd tur-retur 2013 Klip U/Spillefilm
Tømmermænd i Thailand 2011 Klip U/Spillefilm
Due date 2010 Klip U/Spillefilm
Tømmermænd i Vegas 2009 Klip U/Spillefilm
Semi-Pro 2008 Klip U/Spillefilm
Just My Luck 2006 Klip U/Spillefilm
You, me and Dupree 2006 Klip U/Spillefilm
Without a paddle 2004 Klip U/Spillefilm
How to Lose a Guy in 10 Days 2003 Klip U/Spillefilm
National security 2003 Klip U/Spillefilm
Evil woman 2001 Klip U/Spillefilm
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me 1999 Klip U/Spillefilm
Teaching Mrs. Tingle 1999 Klip U/Spillefilm
Tid til kærlighed 1996 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.