enda

Debra Winger

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Forget Paris 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Shadowlands 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Under himlens dække 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Uskyldig dømt 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Forrådt 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Den sorte enke 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Leg med ild! 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Tid til kærtegn 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Et mægtigt gilde 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Officer og gentleman 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.