enda

Declan Quinn

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rachel Getting Married 2009 Foto U/Spillefilm
Pride and Glory 2008 Foto U/Spillefilm
Vanity Fair 2005 Foto U/Spillefilm
Get rich or die tryin' 2005 Foto U/Spillefilm
Breakfast on Pluto 2005 Foto U/Spillefilm
Monsoon Wedding 2001 Foto U/Spillefilm
28 dage 2000 Foto U/Spillefilm
Flawless 1999 Foto U/Spillefilm
Leaving Las Vegas 1995 Foto U/Spillefilm
Vanya on 42nd Street 1994 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.