enda

Dede Allen

(1925 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Wonder Boys 2000 Klip U/Spillefilm
Familien Addams 1991 Klip U/Spillefilm
Henry og June 1990 Klip U/Spillefilm
Milagro 1987 Klip U/Spillefilm
Ikke et ondt ord om Harry 1984 Klip U/Spillefilm
Breakfast Club 1984 Klip U/Spillefilm
Skakmat 1975 Klip U/Spillefilm
En skæv eftermiddag 1975 Klip U/Spillefilm
Serpico 1973 Klip U/Spillefilm
En god dag at dø 1970 Klip U/Spillefilm
Rachel - En jomfru på 35 1968 Klip U/Spillefilm
Bonnie og Clyde 1967 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.