enda

Delbert Mann

(1920 – 2007)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vi skal over i nat 1981 Instruktion U/Spillefilm
Intet nyt fra Vestfronten 1979 Instruktion Tv-film
Jane Eyre 1971 Instruktion Tv-film
Himlens vovehalse 1963 Instruktion U/Spillefilm
Sig det med mink 1962 Instruktion U/Spillefilm
Ikke for penge 1960 Instruktion U/Spillefilm
Separate Tables 1958 Instruktion U/Spillefilm
The Bachelor Party 1957 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.