enda

Demi Moore

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blind 2017 Medvirkende U/Spillefilm
LOL 2012 Anne U/Spillefilm
The Joneses 2010 Kate U/Spillefilm
Mr. Brooks 2007 Tracy Atwood U/Spillefilm
Austin Powers in Goldmember 2002 Producer U/Spillefilm
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me 1999 Produktion U/Spillefilm
G.I. Jane 1997 Lt. Jordan O'Neil, Producer U/Spillefilm
Klokkeren fra Notre Dame 1996 Esmeralda (org. version) U/Spillefilm
Nævningen 1996 Annie U/Spillefilm
Striptease 1996 Erin Grant U/Spillefilm
Det flammende bogstav 1995 Hester Prynne U/Spillefilm
Afsløring 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Et frækt tilbud 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Et spørgsmål om ære 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Morderiske planer 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Der er noget i luften 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Ghost 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Vi er ikke engle 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Dig og mig 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Parasit - dødens bid 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.