enda

Denis Lenoir

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Carlos 2010 Foto Tv-serie
Angel 2008 Foto U/Spillefilm
Righteous Kill 2008 Foto U/Spillefilm
Den gamle mand der læste kærlighedshistorier 2000 Foto U/Spillefilm
Carrington 1995 Foto U/Spillefilm
Adskillelsen 1994 Foto U/Spillefilm
Dingo 1991 Foto U/Spillefilm
Daddy Nostalgi 1990 Foto U/Spillefilm
Monsieur Hire 1989 Foto U/Spillefilm
Tandem 1987 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.