enda

Denis Villeneuve

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blade Runner 2049 2017 Instruktion U/Spillefilm
Arrival 2016 Instruktion U/Spillefilm
Sicario 2015 Instruktion U/Spillefilm
Prisoners 2013 Instruktion U/Spillefilm
Enemy 2013 Instruktion U/Spillefilm
Nawals hemmelighed 2010 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.