enda

Denise Conradi

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Far til fire og vikingerne 2020 Rekvisitør DK/Spillefilm
Harpiks 2019 SFX-makeup DK/Spillefilm
Dobbeltgænger 2018 Produktionsdesigner DK/Kort fiktion
Jeanne d'Arc 2015 SFX-supervisor DK/Kort fiktion
Sorte måne 2015 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.