enda

Dennis Dugan

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drengerøve 2 2013 Instruktion U/Spillefilm
Jack & Jill 2011 Instruktion
Mød min "måske" kone 2011 Instruktion U/Spillefilm
Drengerøve 2010 Instruktion U/Spillefilm
Zohan 2008 Instruktion U/Spillefilm
Jeg erklærer jer nu for Chuck og Larry 2007 Instruktion U/Spillefilm
Benchwarmers 2006 Instruktion
National security 2003 Instruktion U/Spillefilm
Saving Silverman Aka. Evil Woman 2001 Instruktion
Evil woman 2001 Instruktion U/Spillefilm
Big Daddy 1999 Instruktion U/Spillefilm
Far, mor og møgunge 1990 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Vandskræk 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Varulve 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.