enda

Dennis Hopper

(1936 – 2010)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nye scener fra Amerika 2002 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Ticker 2001 Alex Swan U/Spillefilm
Getting Even 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Waterworld 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Speed 1994 Medvirkende U/Spillefilm
True Romance 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Super Mario Bros. 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Triers element 1991 Medvirkende Tv-dokumentar
Paris trout 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Hot spot 1990 Instruktion U/Spillefilm
Chattahoochee 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Colors 1988 Instruktion U/Spillefilm
God til piger 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Motorsavsmassakren 2 1986 Medvirkende U/Spillefilm
The American way 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Blue Velvet 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Den amerikanske ven 1977 Medvirkende U/Spillefilm
The last movie 1971 Instruktion, Kansas, Manus, Klip U/Spillefilm
Easy Rider 1969 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.