enda

Dennis Lee

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Lydklipper DK/Kort fiktion
Solecito 2012 Lyddesign, Komponist U/Kort fiktion
Theresienstadt - danske børn i nazistisk fangenskab 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fireflies in the Garden 2008 Instruktion
Five Pairs of Shoes 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kom som du er 2005 Lyd DK/Kort fiktion
Morgengry 2004 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.