enda

Dennis Otto Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Looney Tunes - Back in Action 2003 Snurre Snup, Pelle Gris U/Spillefilm
Mulan 1998 Stemme U/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Lasses ven DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Filmarbejder DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Kok DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.